Patric Brolin – har kombinerat resor, träning och jobb under 20 år i företaget

– När jag bestämde mig för att flytta till Lidingö från Dalarna för tjugo år sedan, kom jag ihåg att jag hade sett en nymålatskylt med ”Bruske måleri” i mina svärföräldrars trappuppgång, därför kontaktade jag dem. Då låg kontoret på Lidingö och sedan dess har företaget genomgått stora förändringar. Jag gillar att det är ett gediget företag med gamla anor, som ändå är väldigt framåtblickande och tar sig an nya förutsättningar. Genom åren har mina chefer varit mycket förstående då jag rest mycket och bland annat besökt världens sju underverk. Nu när jag satsar på att springa Stockholm marathon, har de lovat att sponsra mig.

Robin Wiklund – beställaren som blev anställd som lärling

– Jag hade kontakt med Bruske Måleri som beställare då jag jobbade på ett fastighetsbolag tidigare. När jag påbörjade min yrkesutbildning till målare var det dit jag sökte mig och efter en månads praktik blev jag erbjuden en läringsanställning. Just nu är jag inne på den sista perioden som lärling och ska snart göra gesällprovet. Jag kommer fortsätta att arbeta i företaget, då jag trivs väldigt bra och gillar att man som målare alltid får gehör om det är något man behöver. Mest jobbar jag med lägenhetsrenoveringar och sköter planeringen kring jobben själv. Det är ett stort plus tycker jag.

John Morley – engelsman som arbetar med kulturbyggnader sedan fem år

– Jag hade arbetat som målare i min fars företag i norra England sedan jag var 17 år, när jag flyttade till Sverige. När jag sökte mig till Bruske Måleri var det för att det var ett anrikt, stabilt bolag som känns som att man kan arbeta i hela sitt liv, om man vill. Det finns också möjligheter att arbeta sig upp i företaget för den som har de ambitionerna. Jag jobbar på den avdelning som renoverar äldre fastigheter, främst från 1600-, 1700- och 1800-tal, ofta i Gamla stan. Det är väldigt utvecklande och spännande.

Lämna intresseanmälan

Tycker du att det verkar intressant att arbeta hos oss? Lämna intresseanmälan nedan för att jobba som målare hos oss.